Nenech se oblafnout životem, ty oblafni život.

Hodnocení mého blogu

9. června 2011 v 15:19 | Majka |  Ocenení, hodnocení
Ahoj, tak jsem zase tady...
Nechala jsem si ohodnotit blog...
Napište mi do komentářů jestli s tím souhlasíte
DÍKY
Hodnocení najde te dole ↓↓↓
Vaše Majka


Hodnocení pro: majka996.blog.cz
První dojem: 10/10
Layout: 9/10
Barvy: 9/10
Přehlednost menu: 8/10
Články: 7/10
Aktivita: 8/10
Návštěvnost: 9/10
Celkový dojem: 6/10
Celkem: 66/80
Můj celkový názor: Já vím, že jsi začátečnice, ale když jsi začátečnice, radši si nenechávej hodnotit blogy. Tvůj blog vypadá na první dojem dobře - ale dobře není perfektně. Máš spoustu nedostatků. Jsou to velké nedostatky. Články píšeš, ale kde jsou obrázky? Menu máš, ale kde jsou popisky? Návštěvnost - Dá se to. Máš co lepšit a věřím, že další blogařky by měli stejný názor. Pokud jsem Tě tímhle nějak urazila, tak za to může Tvůj nedodělaný blog.
P.S.: Jsem přísná!!!
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Nika Lutz Nika Lutz | Web | 9. června 2011 v 15:21 | Reagovat

Blahoželám,ale podla mna si zaslužiš viac :p

2 nissy-graphic nissy-graphic | Web | 9. června 2011 v 15:27 | Reagovat

taky blahopřeju celkem hezký hodnocení :)
a dala by jsi mi tu hlas?
http://lady-loves-gaga.blog.cz/1106/sonb-1-kolo
díky :)

3 Kōri-sama Kōri-sama | Web | 9. června 2011 v 15:34 | Reagovat

Něco z toho hodnocení je pravda, něco ne. Určitě bych malinko vylepšila ten design (Dopsala popisky a tak), v každém případě pravda je, že máš co zpelšovat. Že nemáš v článkách obrázky je celkem tvoje věc, já taky nedávám obrázky, to prostě záleží čistě na tobě, jestli se obrázek hodí k tématu článku, nebo ne.

PS: Kdo ti ten blog hodnotil?

4 Kōri-sama Kōri-sama | Web | 9. června 2011 v 15:47 | Reagovat

Pche, jak může hodnotit třeba lay nebo popisky v menu, když layout má cizí, to by mě zajímalo...

5 Charlotte Charlotte | Web | 9. června 2011 v 16:35 | Reagovat

[4]: Trošku kráva ne? Nezáleží odkud má dess, důležitý je, že vůbec nějaký má! Se koukni na sebe. Je mi na blití!

6 Lady L  -- Affs Lady L -- Affs | Web | 9. června 2011 v 19:17 | Reagovat

no já osobně bych ti dala  asi víc bodů  ..ale je to věc názoru :D

7 Charlotte Charlotte | Web | 9. června 2011 v 20:08 | Reagovat

Tak já se zbláznim, co ty jak je? Představ si Nikča, jedno moje affs, mi dělá jednou měsíčné dessy, teď začalo no a já mám objednané dessy od víc lidí a zároveň jiný SB SMILEY mi nabídlo, že mi udělá dess s PLL a Smileynina grafika se hrooozně moc líbí, tak jsem to přijala. a Vona se Nikča nasrala, že prej sem jenom její WARDROBE aže si nemám vobjednávat dessy jinde... OMG! Asi se po. Prej si mě smaže z WARDROBE... Jako by mi to nebylo jedno. No tak teda pernej den.. Ale bude dess od SMILEY. P.S. Si NikuSS myslí, že vydrřim měsíc se stejnym dessem!!! O_O

8 Lady L  -- Affs Lady L -- Affs | Web | 11. června 2011 v 12:37 | Reagovat

aojky tak co budeš dneska dělat ?? ..já nwm jenom se těším na ten výbornej oběd :))

9 NikuskaSS NikuskaSS | E-mail | Web | 12. června 2011 v 12:32 | Reagovat

no to hodnotenie ... :-) ja by som ti dala viac bodov.. :-)

10 Lady L  -- Affs Lady L -- Affs | Web | 12. června 2011 v 17:14 | Reagovat

ok :D chápu tě ... asi se ti i maluje že ?? jakou budeš mít barvu v pokoji ?? :-)

11 kyticka10 kyticka10 | Web | 12. června 2011 v 19:04 | Reagovat

Díky mocinky

12 Lady L  -- Affs Lady L -- Affs | Web | 12. června 2011 v 19:23 | Reagovat

jéé pěkné barvičky :D

13 Lady L  -- Affs Lady L -- Affs | Web | 12. června 2011 v 19:32 | Reagovat

aha to já budu muset něco v telce najít prtž mě určitě jako každý večer mama od PC vyžene a řekne že jsme tam byla už moc dlouho :-D ....
já se tedka dívám obloha je furt hnusná ..jakoby šedá ale vidím aspon trochu sluníčka jak zapadá a odráží se nám na skříň :D

14 Lady L  -- Affs Lady L -- Affs | Web | 12. června 2011 v 19:42 | Reagovat

jéé :D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama